top of page

Ontzorgen is het nieuwe verzorgen

Gangmaekers, het social media bureau Leiden

We zetten een passende strategie uit en we zorgen ervoor dat je nergens meer aan hoeft te denken. We zorgen voor kwalitatieve visuals, pakkende teksten, de juiste hashtags mét een scherp oog op de online-ontwikkelingen. Maandelijks krijg je een kant-en-klare social kalender opgestuurd en het enige wat jij hoeft te doen is hem checken en goedkeuren. Dan volgt de automatische planning en heb jij je handen vrij om te doen waar je goed in bent! We bieden geheel ontzorgende all-in social media pakketten voor een vaste prijs aan, zodat je weet waar je aan toe bent en je al je social-zorgen kan vergeten. 

Wij zijn Gangmaekers

Niet die koekjes, maar dat andere

Jouw gezicht is onze passie. Dat moet stralen, schitteren en shinen! Wij zijn gangmaekers en zetten jou in de spotlight. Een concreet content plan en daarna een uitvoering waar je de vingers bij aflikt. Join us en wordt ook een Gangmaeker!

Gangmaeker is een onderdeel van Connect & Create, het Leidse full service marketing bureau. Door een apart label in te richten op social content kunnen wij hier extra sappig op helpen! Connect & Create biedt een breed scala aan diensten aan. Denk hierbij aan marketing campagnes en een rijke variëteit aan content creatie. 

Gangmaekers, het social media bureau leiden

Hi, this is us...

2 copy.jpg
+
Nikki

CONTENTBAAS

thijs.jpg
+
Thijs

BEGINBAAS

june_juni-12_edited.jpg
+
Yara

TEKSTBAAS

IMG_8787 copy.jpg
+
Bobbie

KNUFFELBAAS

2.jpg
+
Levi

EINDBAAS

bottom of page