top of page
Pakketten

Pakketten

1 pakket, 1 prijs.
Dan weet je waar je aan toe bent

Niks lekkerder dan te weten waar je aan toe bent. Daarom hebben we kant-en-klare pakketten voor je klaar staan, waarin alles altijd duidelijk is voor alle gasten op het feest. Communicatie is key en er gebeurt helemaal niets zonder jouw toestemming. 

 

Elk bedrijf, merk of product heeft zijn eigen receptuur en behoeft dan ook altijd een op maat gemaakte offerte. Maar om een klein beetje richting te geven zit je hieronder onze richtprijzen. Onderstaande prijzen zijn op basis van Instagram en Facebook.

Social Baas

Instagram & Facebook  
Eigen foto's aanleveren
Content creatie

2 posts per week
Social care
1 boom per maand

v.a. €495,- excl. btw
per maand

Social Master

Instagram & Facebook 
3-maandelijkse contentshoot
Content creatie
2 posts per week
Social care
1 boom per maand

v.a. €650,- excl. btw
per maand

Social Beast

Instagram & Facebook 
Maandelijkse contentshoot
Content creatie
2 posts per week
Social care
1 boom per maand

v.a. €850,- excl. btw
per maand

Naast deze maandprijzen is er een eenmalige opstartkosten voor het opstellen van het marketingplan en het instellen van de Social Media platformen van €749,- excl. btw.

Platformen

De verschillende social platformen

Elk platform heeft zijn eigen kracht. Het is de truc om deze krachten te bundelen en overal het optimale uit te halen.

Voor de meeste klanten doen we de social marketing enkel via Instagram en Facebook, maar voor sommige klanten zijn andere platformen of een combinatie hiervan beter. Zo hebben de Gangmaekers zich door de jaren heen onder andere gespecialiseerd in Pinterest marketing voor inspiratie en zichtbaarheid en op LinkedIn om bij zakelijk netwerken in beeld te komen en gericht de arbeidsmarkt te benaderen. Hieronder vind je de vier platformen waarmee wij werken en waarom deze het best ingezet kunnen worden.

Lees hier meer over in ons artikel op de kennisbank

Instagram Marketing

Instagram

Instagram is zoals wij het noemen een echt lifestyle platform. Mensen kijken naar elkaar en worden zo beïnvloed in hun keuzes. Maar liefst 80% van de Instagrammers ontdekt nieuwe producten of merken via de feed.

 • B2C & B2B 

 • Hoge plaatsing frequentie 

 • Groot bereik binnen een jaar te realiseren

Pinterest Marketing

Pinterest

Pinterest wordt gebruikt om moodboards te creëren en inspiratie op te doen. Door logische pins te plaatsen, draag je bij aan andermans inspiratie, verhoog je de brand-awareness en vergroot je het bereik!

 

 • B2C & B2B 

 • Hoge plaatsing frequentie 

 • Groot bereik binnen een jaar te realiseren

Facebook Marketing

Facebook

Op een zakelijke Facebook pagina kun je heel veel informatie kwijt over je bedrijf.  Naast de basisgegevens zoals locatie, is er ruimte voor  producten, diensten, evenementen of bijvoorbeeld speciale acties.

 

 

 • B2C & B2B 

 • Medium plaatsing frequentie 

 • Zorgt voor veel verkeer naar website

Linkedin Marketing

LinkedIn

LinkedIn is hét platform als je B2B-marketing in wilt zetten. Door het delen van artikelen en je merk in de spotlight te zetten, vergaar je professionaliteit en kredietwaardigheid als bedrijf.

 

 • B2B 

 • Lage plaatsing frequentie 

 • Bereik de bedrijfswereld op een laagdrempelige manier

Overige producten

Overige social producten

Voor marketing en communicatie bureau's

De Gangmaekers verzorgen de socials of alle content bij grotere jaarprojecten voor bedrijven en inmiddels hebben we al met meerdere marketing- en communicatie bureaus een actieve samenwerking op het gebied van Social Media. Zo kunnen onze partners zich vooral richten op het totaal plan en ontzorgen wij hen op het gebied van Social media. We creëren de campagnes, maken de content, schrijven de teksten en plannen de boel voor je in. We zorgen voor consistente zichtbaarheid van jouw bedrijf in de online wereld. We zijn dus een deel van het grote geheel, om alle social-zorgen te ontnemen.

Instagram Story Filter

Creëer jouw unieke bedrijfsfilter voor Instagram Stories. Zo is iedereen overal in jouw persoonlijke fotostudio! Daag jouw consumenten uit om de engagement met het merk aan te gaan en deze op een speelse manier te verspreiden.
 

v.a. €350,- excl. btw

Content Shoot

De beste content is je eigen content, daarom bieden wij vaak bij onze pakketten een fotoshoot of contentshoot aan om de waren merk/bedrijfs visie vast te leggen. Gewoon een keer los een shoot nodig? Hit us up!
 

v.a. €450,- excl. btw

Advertentie Content

Dynamisch of statische content: u zegt, wij draaien! Door te investeren in een waardevolle campagne kun je geld besparen om gericht een specifieke doelgroep te bereiken! Dat is een relatief kleine investering om de (nieuwe) doelgroep binnen te hengelen en te behouden.

v.a. €100,- excl. btw

Social Campagne

Vertellen door het laten zien. Dat is een beetje de basis uitgang voor social campagnes. Je treed bij mensen op hun feed tussen de persoonlijke verhalen. Nu is het de kunst om niet op te vallen als advertentie maar als iets leukers.
 

v.a. €550,- excl. btw

Carrousel Post

Veel te vertellen maar te weinig ruimte? Geen probleem! Door het inzetten van een carousel-post kan het hele verhaal visueel, uitgebreid en duidelijk verteld worden door meerdere afbeeldingen achter elkaar te zetten in één post. 
 

v.a. €150,- excl. btw

Infografische Animatie

Soms zijn verhalen ingewikkeld en moeilijk te vertellen. Een infographic bied de optie om hier wat meer orde en design in te scheppen. Wij trekken hem nog een stap verder en animeren hem, om het verhaal nog makkelijker en leuker te vertellen.
 

v.a. €850,- excl. btw

Voor marketing bureaus
bottom of page